Benvinguts a tots,

El Futbol Club Cardedeu va ser fundat l’any 1916 per un grup de aficionats al esport del futbol. El nostre Club a punt de complir a curt termini el seu centenari, és a data d’avui un gran Club que amb un esperit serios, modest, i disciplinari a aconseguit un gran tarannà esportiu. I això precisament ha creat una corrent d’amor, fidelitat i simpatia vers al nostre Club i els seus colors per tots el socis, simpatitzants i afeccionats que ens coneixen.

En la Temporada 2012 – 2013 tenim un Primer Equip a la 2ª Catalana, 2 Juvenils a la 1ª Divisió, 3 Cadets, 3 Infantils, 7 Alevins, 5 Benjamins, 3 Prebenjamins i Escola amb un total de 450 jugadors.

Tenim un camp d’herba artificial reconegut per la FIFA, grades i vestidors en condicions (tot i que hi ha una macança), oficines equipades amb ordinadors i sala de juntes en sintonia, molts trofeus i plana web però.., tot l’esmentat s’ha aconseguit gràcies al treball portat amb molta il·lusió per els més de trenta presidents i juntes directives corresponents que han passat pel Club fins a data d’avui, sense oblidar als socis i sòcies que mai han perdut la fe en el seu Club ni en temps de dificultats i resultats esportius no tan bons com ells esperaven d’un Club de les nostres característiques.

Tampoc podem oblidar a aquells milers de jugadors, entrenadors, delegats, massatgistes i responsables del material esportiu que temporada rera temporada han defensat el colors del F.C. Cardedeu, per tota la comarca i fora d’ella.

Amb molt de treball, gran harmonia i amb diferents actes s’han celebrat els 25è, 50è i 75è aniversari, i es per això que esperem que la celebració del centenari superi les anteriors, sense oblidar aquests principis que exposo al comentar la meva dissertació, tenint sempre en compte les dificultats passades.

Encara que oblidar és fàcil, recordar és bo, doncs del passat s’ha aprèn.

Visca el F.C.Cardedeu!!